Koncert s Pavlem Novákem 2015

    Zpěvák Pavel Novák mladší, syn pěvecké legendy Pavla Nováka, přijel první prosincový víkend  do Šumperka. V neděli 6. prosince 2015 proběhl ve velkém sále Domu kultury Šumperk vánoční koncert, na něm jste si mohli poslechnout Pavla Nováka s hudební skupinou Family. Jako doprovod byly přizvány děti z našeho školního pěveckého sboru Ptáčata a Ptáčátka.

    Společně zazpívali vánoční písničky, tradiční i netradiční koledy. Koncert byl nabitý romantickou atmosférou. Krásně naladil přítomné na adventní čas, plný klidu a vzájemné lásky a rodinné pohody… V sále bylo mnoho posluchačů z řad rodičů našich dětí.
    Také v pondělí 7. prosince 2015 vystoupil tento interpret, společně s našimi dětmi, na dvou koncertech pro základní i mateřské školy s programem Tradice a zvyky. I když byl tento den pro žáky naší školy dnem ředitelského volna, přišla většina zpěváků a koncerty si velmi užila. Dětem děkujeme za jejich výkon a také za to, že přišly v hojném počtu.

     Děkujeme za přizvání k tomuto předvánočnímu „muzicírování“. Paní sbormistryni, paní Pavle Zerzáňové, a paní klavíristce Marii Zajícové za nastudování doprovodů skladeb.
 
Přejeme všem krásné adventní dny završené u vánočního stromečku tou nejkrásnější rodinnou pohodou…

                                                                          Za školní pěvecký sbor Ptáčata Mgr. Adéla Nevrlá

 

 

(foto z akce na www.ptacata.webnode.cz/fotogalerie)